Groep 8

Dit is groep 8 van juffrouw Natascha (maandag en dinsdag)  en juffrouw Patricia (woensdag t/m vrijdag).

 

 

 

Groep 8, het laatste jaar op De Notenbalk en dan vliegen de kinderen uit naar verschillende middelbare scholen. In februari krijgen de kinderen hun definitieve schooladvies en vervolgens worden ze aangemeld bij de school naar hun keuze.

In groep 8 wordt veel aandacht besteed aan zelfstandigheid en zelfverantwoordelijkheid. De vakken studerend – en begrijpend lezen komen wekelijks aan bod. Ook met rekenen, taal, Engels en de zaakvakken leggen we een stevige basis. Door differentiatie komen we tegemoet aan de verschillende behoeften van de leerlingen.

Dit schooljaar is ook speciaal door de vele activiteiten die we ondernemen. Er worden veel gastlessen gegeven, bijvoorbeeld door Stichting Halt. We bezoeken een concert in Tivoli-Vredenburg en ook nemen we deel aan een maquettewedstrijd.

Traditioneel sluiten we het jaar af met een super gezellig groep-8-kamp en een feestelijke afscheidsavond voor leerlingen, ouders en leerkrachten, waar o.a. met veel enthousiasme de eindmusical wordt gespeeld.

Reageren is niet mogelijk

  • Laatste berichten uit groep 8