Groep 7

 

Dit is groep 7 van juffrouw Angela (maandag t/m woensdag) en juffrouw Mieke (donderdag en vrijdag).

 

 

 

In het begin van het schooljaar houden de leerkrachten kindgesprekjes met als doel de betrokkenheid en de motivatie van de kinderen te stimuleren. Zij gaan steeds meer zelfstandig aan de slag met de leerstof, projecten en huiswerk. In april nemen de kinderen deel aan de Cito entreetoets. Aan het eind van het jaar krijgen de kinderen hun voorlopig advies voor het voortgezet onderwijs. Dat wordt bepaald door de werkhouding en inzet van het kind en de resultaten van de Cito leerlingvolgsysteem toetsen.

Reageren is niet mogelijk

 • Laatste berichten uit groep 7

  • Sint en pieten thema

   Sint en pieten thema

   De ene helft van beide klassen heeft heerlijke speculaasmannetjes gebakken en de andere helft van beide klassen heeft een pietenhuis gemaakt. Met grote dank aan de hulpouders! Lees verderLees verder »
  • Techniek dag

   Techniek dag

   Een zeer geslaagde techniekdag in Montfoort bezocht door groep 7 en 8. Lees verderLees verder »
  • Gezellige leerkrachtenverjaardag en afsluiting van het schooljaar

   Gezellige leerkrachtenverjaardag en afsluiting van het schooljaar

   De donderdag voor de vakantie hebben we een gezellige leerkrachtenverjaardag gehad. Groep 6 en 7 hebben in de ochtend spelletjes verzorgd voor de andere groepen. En tussen de middag hadden we een heerlijke picknick in de bandenspeeltuin. Zowel de juffen als de klassenmoeders werden in het zonnetje gezet door de kinderen.... …Lees verder »
  • Groep 7 in september op tv

   Groep 7 in september op tv

   We zijn met groep 7 door naar de volgende ronde van de muzikale wedstrijd Meer muziek in de klas. Daarmee komen we in het TV-programma Lang Leve de Muziek Show! Als één van de drie groepen die uitgekozen zijn voor de provincie Utrecht.      In Lang Leve de Muziek Show, gepresenteerd... …Lees verder »
  • Groep 7 treedt op

   Groep 7 treedt op

     Lees verderLees verder »
  • Meer muziek in de klas

   Meer muziek in de klas

   Groep 7 doet mee met de wedstrijd van Meer muziek in de klas. Met de hele klas spelen en zingen we een kerstliedje. Ons orkest bestaat uit 3 fluitisten, 5 pianisten, 6 gitaristen, 7 cellisten, zij begeleiden 4 zangers. Dankzij ons ingezonden filmpje zijn we in de theaterronde gekomen. Afgelopen dinsdag zijn we... …Lees verder »
  • Groep 7 eet met stokjes

   Groep 7 eet met stokjes

   Vrijdagmiddag hebben we in groep 7 kennis gemaakt met de cultuur van Taiwan. Met behulp van een YouTube filmpje en een activiteitencircuit hebben de kinderen ervaren hoe leuk het is om meer te weten te komen over andere culturen. Ook hebben de kinderen allerlei informatie opgezocht die je nodig hebt als... …Lees verder »
  • Verkeersexamen

   Verkeersexamen

   Groep 7 geslaagd voor verkeersexamen Vandaag hebben alle leerlingen van groep 7 hun verkeersdiploma gekregen. Iedereen was in één keer geslaagd voor het theoriedeel en ook het praktijkexamen verliep uitstekend. Gefeliciteerd groep 7! Lees verderLees verder »
  • Paasviering

   Paasviering

   We hebben vanmorgen een mooie paasviering gehad. Ook kinderen kunnen opstaan tegen onrecht e.d. Jezus heeft ons daarin het goede voorbeeld gegeven. Lees verderLees verder »
  • Scratch

   Scratch

   Programmeren kun je leren, zeker als een van je medeleerlingen het heel goed kan. In vier weken tijd leert Jeroen ons programmeren met het programma Scratch. De leerlingen zijn heel gemotiveerd aan het werk, alleen of in tweetallen. Met de maandsluiting laten we wat filmpjes zien! Lees verderLees verder »