Groep 4

 

groep-4-2016Dit zijn onze kinderen van groep 4.
Dit jaar gaan we samen veel leren. We gaan lekker veel lezen. Ons leesniveau moet nog wat omhoog, zodat we volgend jaar klaar zijn voor de zaakvakken. Met rekenen gaan we sommen tot 100 onder de knie proberen te krijgen, maar er is ook veel aandacht voor klokkijken en de tafels. Bij de spelling oefenen we de klank zuivere woorden, maar ook al lastiger problemen zoals ei/ij of au/ou. Bij taal gaan we leren hoe je goede zinnen maakt en die ook goed opschrijft.

Juffrouw Tonny en Meester André

Reageren is niet mogelijk

 • Laatste berichten uit groep 4

  • Meester en juffendag

   Meester en juffendag

   Traditiegetrouw sluiten we het jaar af met de viering van de verjaardag van de leerkrachten en bedanken we de klassenmoeders, die het hele jaar hebben gezorgd dat alle activiteiten met voldoende begeleiding hebben plaatsgevonden. Het was een gezellig feest, iedereen was in goede stemming. Lees verderLees verder »
  • Sportdag

   Sportdag

   Groep 4 heeft vandaag sportdag. We begonnen in het park. De waterspelletjes waren zeer tot genoegen van de kinderen. Veel kinderen kregen en nat pak. Gelukkig konden ze na het gedeelte in de sporthal lekker douchen en waren ze weer fris de rest van de dag. Lees verderLees verder »
  • Spreekbeurt

   Spreekbeurt

   Elise deed vandaag haar spreekbeurt over Karate. Na haar boekenbeurt vond ze het leuk om dit ook al vast eens te oefenen. En dat had ze knap gedaan. Niet alleen keurig het pak, de banden en het beschermmateriaal meegenomen, maar ook een PowerPoint en twee leuke filmpjes ter verduidelijking. Knap... …Lees verder »
  • Communie

   Communie

   Vandaag hebben zes kinderen uit groep 4 hun eerste communie gedaan. Het was een mooie viering. Wij wensen Valerie, Sietse, Julia, Daan, Lotte en Guusje een hele fijne dag toe.             En wat zien ze er mooi uit! Lees verderLees verder »
  • Dansdag

   Dansdag

   Woensdag 17 mei hebben we een super leuke dansochtend gehad. Onder leiding van Saskia’s dansschool hebben we een dans ingestudeerd, we hebben het over dans in de film gehad en we hebben zelf bewogen op muziek. Het was echt heel leuk. Bijgaand een aantal foto’s die een goede indruk geven... …Lees verder »
  • Film dansdag

   Film dansdag

   Lees verderLees verder »
  • Paashaas

   Paashaas

   Ook dit jaar mochten de kinderen weer paaseieren zoeken. We bedanken alle paashazen uit groep 8. Lees verderLees verder »
  • Paasontbijt

   Paasontbijt

   We hebben vanmorgen supergezellig met zijn allen gegeten in de klas Lees verderLees verder »
  • Paasviering

   Paasviering

   We hebben vanmorgen een mooie paasviering gehad. Ook kinderen kunnen opstaan tegen onrecht e.d. Jezus heeft ons daarin het goede voorbeeld gegeven. Lees verderLees verder »
  • De snelste zebra ter wereld

   De snelste zebra ter wereld

   Woensdag 22 februari zijn we met de groepen 3 en 4 naar een voorstelling geweest. Een boswachter vertelde over zijn dieren. Vooral de zebra. Hij kon enorm goed hardlopen en won alle wedstrijden met gemak. Voor de dieren die verloren was hij niet zo aardig, hij noemde ze losers en... …Lees verder »