Groep 4

 

groep-4-2016Dit zijn onze kinderen van groep 4.
Dit jaar gaan we samen veel leren. We gaan lekker veel lezen. Ons leesniveau moet nog wat omhoog, zodat we volgend jaar klaar zijn voor de zaakvakken. Met rekenen gaan we sommen tot 100 onder de knie proberen te krijgen, maar er is ook veel aandacht voor klokkijken en de tafels. Bij de spelling oefenen we de klank zuivere woorden, maar ook al lastiger problemen zoals ei/ij of au/ou. Bij taal gaan we leren hoe je goede zinnen maakt en die ook goed opschrijft.

Juffrouw Tonny en Meester André

Reageren is niet mogelijk

 • Laatste berichten uit groep 4

  • Communie

   Communie

   Vandaag hebben zes kinderen uit groep 4 hun eerste communie gedaan. Het was een mooie viering. Wij wensen Valerie, Sietse, Julia, Daan, Lotte en Guusje een hele fijne dag toe.             En wat zien ze er mooi uit! Lees verderLees verder »
  • Dansdag

   Dansdag

   Woensdag 17 mei hebben we een super leuke dansochtend gehad. Onder leiding van Saskia’s dansschool hebben we een dans ingestudeerd, we hebben het over dans in de film gehad en we hebben zelf bewogen op muziek. Het was echt heel leuk. Bijgaand een aantal foto’s die een goede indruk geven... …Lees verder »
  • Film dansdag

   Film dansdag

   Lees verderLees verder »
  • Paashaas

   Paashaas

   Ook dit jaar mochten de kinderen weer paaseieren zoeken. We bedanken alle paashazen uit groep 8. Lees verderLees verder »
  • Paasontbijt

   Paasontbijt

   We hebben vanmorgen supergezellig met zijn allen gegeten in de klas Lees verderLees verder »
  • Paasviering

   Paasviering

   We hebben vanmorgen een mooie paasviering gehad. Ook kinderen kunnen opstaan tegen onrecht e.d. Jezus heeft ons daarin het goede voorbeeld gegeven. Lees verderLees verder »
  • De snelste zebra ter wereld

   De snelste zebra ter wereld

   Woensdag 22 februari zijn we met de groepen 3 en 4 naar een voorstelling geweest. Een boswachter vertelde over zijn dieren. Vooral de zebra. Hij kon enorm goed hardlopen en won alle wedstrijden met gemak. Voor de dieren die verloren was hij niet zo aardig, hij noemde ze losers en... …Lees verder »
  • lekker in je lijf

   lekker in je lijf

   Vandaag heeft Rick het met groep 4 gehad over je energiebalans. Bewegen en sporten is heel gezond, ook buitenspelen is supergezond. Daarom gaan we op school om half elf ook altijd even buitenspelen. Als je veel beweegt moet je ook voldoende eten zo houd je je motortje aan de gang.... …Lees verder »
  • Kerstviering

   Kerstviering

   Na een sfeervolle kerstviering hebben we ook gezellig met zijn allen gegeten in de klas. Fijn dat er zoveel ouders moeite hebben gedaan om heerlijk eten te verzorgen. De kinderen zagen er ook prachtig kersterig uit. Lees verderLees verder »
  • Kerstatelier

   De kinderen van groep 4, 5 en 6 hebben vandaag heerlijk geknutseld. Vooraf konden ze zich inschrijven voor een activiteit. Ze konden bijvoorbeeld kiezen uit linoleum snijden, een ster timmeren, koekjes bakken, kerstkaarten maken, een naamkerstboom maken enz. Het was fijn dat we genoeg ouders hadden om mee te helpen.... …Lees verder »