Groep 4

 

Dit is groep 4 van meester André (maandag t/m vrijdag).

 

 

 


Dit jaar gaan we samen veel leren. We gaan lekker veel lezen. Ons leesniveau moet nog wat omhoog, zodat we volgend jaar klaar zijn voor de zaakvakken. Met rekenen gaan we sommen tot 100 onder de knie proberen te krijgen, maar er is ook veel aandacht voor klokkijken en de tafels. Bij de spelling oefenen we de klank zuivere woorden, maar ook al lastiger problemen zoals ei/ij of au/ou. Bij taal gaan we leren hoe je goede zinnen maakt en die ook goed opschrijft.

 

Reageren is niet mogelijk

 • Laatste berichten uit groep 4

  • Gruffalo

   Gruffalo

   Vandaag zijn we naar een voorstelling geweest. Hij heette de Gruffalo. De kinderen hebben enorm genoten van dit interactieve theaterstuk. Lees verderLees verder »
  • Proefjes

   Proefjes

   Vandaag heeft Amber de stagiaire van groep 4 les gegeven over proefjes. De kinderen hebben verschillende proefjes gedaan, vooral met water. Dat deden ze vol enthousiasme. Lees verderLees verder »
  • Kinderboekenweek

   Kinderboekenweek

   In het kader van de Kinderboekenweek lezen de kinderen van groep 8 het favoriete boek van kinderen van groep 4 voor. Lees verderLees verder »
  • Kroonloop groep 4

   Kroonloop groep 4

   Vandaag was de kroonloop voor groep 4. Wat hebben ze allemaal enorm hun best gedaan! In een half uur hebben ze toch ongeveer 2 tot 4 kilometer hardgelopen. Lees verderLees verder »
  • Meester en juffendag

   Meester en juffendag

   Traditiegetrouw sluiten we het jaar af met de viering van de verjaardag van de leerkrachten en bedanken we de klassenmoeders, die het hele jaar hebben gezorgd dat alle activiteiten met voldoende begeleiding hebben plaatsgevonden. Het was een gezellig feest, iedereen was in goede stemming. Lees verderLees verder »
  • Sportdag

   Sportdag

   Groep 4 heeft vandaag sportdag. We begonnen in het park. De waterspelletjes waren zeer tot genoegen van de kinderen. Veel kinderen kregen en nat pak. Gelukkig konden ze na het gedeelte in de sporthal lekker douchen en waren ze weer fris de rest van de dag. Lees verderLees verder »
  • Spreekbeurt

   Spreekbeurt

   Elise deed vandaag haar spreekbeurt over Karate. Na haar boekenbeurt vond ze het leuk om dit ook al vast eens te oefenen. En dat had ze knap gedaan. Niet alleen keurig het pak, de banden en het beschermmateriaal meegenomen, maar ook een PowerPoint en twee leuke filmpjes ter verduidelijking. Knap... …Lees verder »
  • Communie

   Communie

   Vandaag hebben zes kinderen uit groep 4 hun eerste communie gedaan. Het was een mooie viering. Wij wensen Valerie, Sietse, Julia, Daan, Lotte en Guusje een hele fijne dag toe.             En wat zien ze er mooi uit! Lees verderLees verder »
  • Dansdag

   Dansdag

   Woensdag 17 mei hebben we een super leuke dansochtend gehad. Onder leiding van Saskia’s dansschool hebben we een dans ingestudeerd, we hebben het over dans in de film gehad en we hebben zelf bewogen op muziek. Het was echt heel leuk. Bijgaand een aantal foto’s die een goede indruk geven... …Lees verder »
  • Film dansdag

   Film dansdag

   Lees verderLees verder »